Rull Fabregat Advocats

Qui som?

UNA NOVA FORMA D'ENTENDRE L'ADVOCACIA

L’advocada Laura Rull després d’anys d’exercici i experiència professional especialitzada en dret laboral i d’estrangeria, va decidir emprendre un projecte propi de despatx, a on creiem que l’especialització jurídica és l’única forma d’oferir el millor servei, per això ens dediquem exclusivament al Dret Laboral i d’Estrangeria.

La nostre trajectòria i experiència professional avala l’experiència en tot tipus de procediment laborals i d’estrangeria, davant de les diferents instàncies administratives, judicials i extrajudicials.  Acreditant la preparació tècnica del nostre equip, tant en les tècniques de negociació com en la representació i defensa davant de les diferents instàncies judicial i administratives. 

La firma neix amb l’interès primordial de poder oferir un assessorament jurídic de qualitat, treballant amb la màxima professionalitat, exigència i transparència. Amb l’objectiu d’aplicar les solucions més adequades als procediments dels nostres clients, amb un assessorament legal excel·lent i precís. 

Des de l’inici de la seva professió ha treballat en diferents despatxos d’advocats com advocada laboralista i també especialitzada en dret d’estrangeria. Al llarg de la seva trajectòria professional s’ha especialitzat en tots els vessants del dret laboral, de la seguretat social i d’estrangeria, amb especial dedicació i domini en les tècniques de negociació. Compagina sempre l’advocacia amb formació jurídica.

Sempre intenta transmetre als clients seguretat, tranquil·litat i confiança. De tracte sincer i clar, amb voluntat tenaç i perseverant, oferint un compromís total en la defensa dels interessos dels clients.

  • Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona
  • Postgrau de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona (ICAB)
  • Màster en Dret Laboral de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona
  • Curs d’especialització del Dret D’estrangeria de l’ICAB.

Tens algun dubte?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu.